Etusivu

Kahvakuula-tunnit alkoivat jälleen!

Kahvakuula-tunnit alkoivat tiistaina 12.5.2020 Tuusjärvellä Arja Toivasen ohjaamina. Tunnit pyritään järjestämään jatkossa maanantaisin samaan kellonaikaan Tuusjärven koulun kentällä tai Ruuttulassa. Mikäli muutoksia aikatauluihin tai viikonpäiviin tulee, tiedotamme niistä täällä, facessa ja kuulailijoiden whatsup-ryhmässä.

Hinta jäsenille on 35 euroa/10 krt. (Jäsenmaksu on vuodelta 2020 10 euroa/hlö, tai perhemaksu 20 euroa). Mikäli et halua maksaa jäsenmaksua, kahvakuulan hinta on tuolloin 55 euroa/10 krt. Ja jos käyt vain satunnaisia kertoja kuulailemassa, kertamaksu on 6 euroa. Ei kun kuulat heilumaan ja kesäksi kuntoon!

Oma kuula mukaan, mikäli sellainen löytyy. Muistetaan turvavälit poikkeusaikana!

TERVETULOA!!

Seuraava kahvakuula-tunti on maanantaina 8.6.2020 klo 19 sään salliessa Tuusjärven koulun kentällä. Sateella paikkana Ruuttula.

 

Tervetuloa Voimistelu- ja urheiluseura Tuusjärven Tuiske ry:n kotisivuille!

Tuiskeessa ollaan, ole sinäkin!

Tuiske on aktiivinen liikuttaja Tuusjärvellä. Liity mukaan huumorintajuiseen urheiluporukkaan, ihan vaan omaksi huviksi ja hyödyksi!


Keräämme aineistoa Tuiskeen historiasta ja nykypäivän tapahtumista. Jos sinulla on valokuvia, suullista tai kirjallista tietoa, olisimme kiinnostuneita aineistosta.

Voit ottaa yhteyttä tai lähettää valokuvia sähköpostilla osoitteeseen hatinen.marika@gmail.com